Isbjerge-Eg med perlemor Halssmykke

225,00 kr.

Halssmykke i  håndlavet egefiner med Isbjerge dekoration af newzealandsk perlemorsfiner.

Der er tale om naturmaterialer, så der kan forekomme variationer i perlemorsfineren, som vist på foto.

60 cm kæde,  ring og lås af stål.

Lille: Højde 26 mm Bredde 17 mm tykkelse 3 mm og 1.5 mm ramme

Stor  Højde 35 mm Bredde 26 mm tykkelse 3 mm og 3 mm ramme

 

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Opdag skønheden i dette Halssmykke i håndlavet egefiner med fortryllende Isbjerge dekoration af newzealandsk perlemorsfiner.

Dette unikke halssmykke er kærligt fremstillet af håndlavet egefiner og udsmykket med en fortryllende Isbjerge-dekoration lavet af newzealandsk perlemorsfiner. Da vi anvender naturmaterialer, kan der opstå små variationer i perlemorsfineren, hvilket giver hvert smykke sin egen unikke charme – præcis som den skønhed, der ses på billedet.

Med en kæde på 60 cm, ring og lås  i rustfrit stål, er dette halssmykke både holdbart og elegant. Stålmaterialerne er valgt for deres langvarige kvalitet og stilsikre udtryk.

Smykkets fås i lille størrelse der måler 26 mm i højden, 17 mm i bredden og har en tykkelse på 3 mm, omkranset af en yderligere 1.5 mm ramme, og i stor med målene: Højde 35 mm Bredde 26 mm tykkelse 3 mm og 3 mm ramme.

Udtryk din personlige stil med dette enestående halssmykke, der bringer en følelse af mystik og eventyr med sig. Det er også den ideelle gave til en særlig person, der sætter pris på unikke og håndlavede smykker.

Tag et lille stykke af Isbjergenes fortryllende verden med dig overalt med dette halssmykke. Forkæl dig selv eller en du holder af med vores Halssmykke i håndlavet egefiner med Isbjerge dekoration af newzealandsk perlemorsfiner. Bestil nu og få en smuk og unik tilføjelse til din smykkesamling.

Yderligere information

Vægt 0,02 kg
Størrelse

,

Du kunne også være interesseret i...