Kirke – Eg med perlemor øreringe

130,00 kr.395,00 kr.

Øreringe i  håndlavet egefiner med Vor Frue Kirke fra Kalundborg dekoration af newzealandsk perlemorsfiner, på begge sider

Der er tale om naturmaterialer, så der kan forekomme variationer i perlemorsfineren, som vist på foto.

Ørekroge og ring af stål, og lås af klar gummi.

Højde 23  mm, bredde 30mm  og tykkelse 3 mm og 1.5 mm ramme

Halssmykke Højde 35  mm, bredde 40mm  og tykkelse 3 mm og 1.5 mm ramme

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Oplev  disse smukke Øreringe i håndlavet egefiner, dekoreret med  den smukke 5-tårnede Vor Frue Kirke fra Kalundborg  lavet af newzealandsk Turkis perlemorsfiner.

Dette smukke øreringe er en  hyldest til den meget  smukke kirke og er omhyggeligt skabt med passion. Hvert smykke er unikt på grund af brugen af ægte egefiner og den smukke Turkise  perlemorsfiner, der afspejler naturens mangfoldighed. Billederne er autentiske og viser de lette variationer, der kan opstå på grund af brugen af naturmaterialer.

Øreringene  måler Højde 23  mm, bredde 30mm  og tykkelse 3 mm og 1.5 mm ramme

Øreringene kan fås som en enkelt  ørering  eller som et par og fås også som en del af et sæt med det lidt større  Halssmykke Højde 35  mm, bredde 40mm  og tykkelse 3 mm og 2 mm ramme

Udtryk din personlige stil med dette enestående sæt, der fanger naturens skønhed i hver detalje, eller  lad det være en betydningsfuld gave til en, du holder af, der værdsætter håndværk og ægthed.

Yderligere information

Vægt 0,02 kg
Enkel/Set

1 stk Ørering, 2 Øreringe, Halssmykke og Øreringe